Még sem zár be a Récsei az idén

A Thököly és a Dózsa György út kereszteződésétől nem messze található komplexumból az üzleteknek legkésőbb májusban ki kell költözniük.

A bevásárlóközpont helyén a tervek szerint a Nemzeti Korcsolyázó Központ 2022-re készülhet el, melyben egy 40 ezer négyzetméteres korcsolyacsarnok, parkoló, hotel és üzletsor is helyet kap majd. Bár a környéken élők petíciót indítottak a bevásárlóközpont megtartásáért, a plázát már eladták az államnak és az ott működő üzletek tulajdonosait is értesítették.

Frissítés

.”Tévesen jelent meg a sajtóban, hogy a Récsei Center idén bezár és a bérleményeket májusig el kell hagyni” – reagált a Récsei Cente a Portfolio.hu értesülése szerint.

„Ilyen kijelentést felelős vezető sem a tulajdonos, sem a társaság részéről nem tett. A hivatkozott rendeletben szereplő dátum (2019.08.31) az előzetes tanulmányok elkészítésére vonatkozik” – áll a közleményben.”Jelen ismereteink szerint a bevásárlóközpont működése legalább 2020. szeptember 30-ig biztosított” – közölték.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .