Közlekedés a vasárnapi Magyarország–Andorra világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzés idején

2016. november 13-án (vasárnap) 18:00 és várhatóan 19:50 között rendezik a Magyarország–Andorra világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzést a ferencvárosi Groupama Arénában. A mérkőzés helyszíne a leggyorsabban az M3-as metróval vagy az 1-es villamossal közelíthető meg. Ezeket a szurkolók eljutása és hazautazása érdekében szükség szerint sűrűbben indítják.

A mérkőzés helyszíne a Groupama Aréna lesz, ami az alábbiak szerint közelíthető meg:

  • A belváros, Pestszentlőrinc, Kispest, Kőbánya és Újpest felől az M3-as metró igénybevételével.
  • Újpalota, Rákospalota felől legkönnyebben az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E és a 133E busszal közelíthető meg az Aréna, a járatokról Zugló vasútállomásnál javasolt átszállni, onnan az 1-es villamossal a Népliget M-ig továbbutazni.
  • Az Újlipótvárosból, valamint a Városliget környékéről a 75-ös trolibusszal utazhatnak közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion M végállomásig, míg Zugló belső területeiről a 80-as és a 80A trolibusszal érdemes utazni, amelyekről a Puskás Ferenc Stadion M megállónál javasolt átszállni. Onnan az 1-es villamossal lehet továbbutazni a Népliget M állomásig.
  • Dél-Budáról a Rákóczi hídon át közlekedő 1-es villamost érdemes igénybe venni.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból válthatják meg menetjegyüket.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .