XI. Európai Kerti Vasutak Találkozója

XI. Európai Kerti Vasutak Találkozója

a Magyar Vasúttörténeti Parkban

2017. szeptember 16–17.

Szeptemberben tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Európai Kerti Vasutak Találkozója a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

A rendezvény minden évben nagy sikert arat a látogatók körében, ugyanis a környező országok dízel-, elektromos-, és gőzmozdonyainak kicsinyített másai vonulnak fel az apró sínpályán.

A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbe utazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát.

Az Orient csarnokban különböző jellegű modellvasutak várják az érdeklődőket és egy LEGO® kockákból épített terepasztal és egy német-magyar-osztrák kooprodukcióban készülő Dachberg 1:32 méretarányú modul terepasztal.

 



 
Természetesen a kerti vasút és a fenti színes program kavalkád mellett a Park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, vagy kipróbálhatták erejüket a kézihajtányon.

A rendezvény nyitvatartása: szombaton és vasárnap 10:00-18:00 óráig.

Belépőjegy árak:

A Vasúttörténeti Park általános belépőjegyei érvényesek a programra.

Felnőtt belépő: 1.700 Ft

Vasutas belépő: 1.000 Ft

Nyugdíjas belépő: 1.000 Ft

Gyermek belépő: 800 Ft

Családi belépő: 4.000 Ft

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .