Marad a régi beszállító

Megvolt a választás, a XIV. kerületben előkerült a parkolóautomata-beszerzés. Darabja kétmillió forint lesz, de az üzemeltetésért havonta még 40 ezret kell majd fizetniük.

Horváth Csaba javaslatára Zugló újabb négy évre szerződhet Kupper András cégével parkolóautomaták beszerzéséről, üzembe helyezéséről, illetve karbantartásáról.

A 444.hu szerint Kupper cége engedély nélkül szedett parkolási díjat az Állatkerti úton, de az övé volt a hírhedt Centrum parkolási birodalom is, cégeinek vezetői, 23 személy, jelenleg is a vádlottak padján ül csalás vádjával.

A zuglói testület november 7-én szavazhatja meg az újabb parkolási üzletet, ami 76 darab új parkolóóráról, azok telepítéséről és karbantartásáról szól. Az automaták több mint kétmillió forintba kerülnek és ezeket Kupper cége, a C-Ware Kft. szállítja, telepíti és helyezi üzembe. Ezek darabját 40 ezer forintért fogják karban tartani.

Még 2017-ben 207 automatát telepítettek a kerületbe, amelyeknek a havi üzemeltetése jelenleg darabonként, havonta nettó 69 ezer forintba kerül. A most beszerzendő automatáknál ugyanez az összeg már csak 40 ezer forint. A különbözetet azzal magyarázzák, hogy az új automaták körül több feladatot már nem kell elvégezni.

 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .