Forgalomkorlátozások a fővárosban futóverseny miatt április 8-án és 9-én

2017. április 8-án (szombaton) és 9-én (vasárnap) Vivicittá félmaratoni futóversenyt rendeznek a fővárosban Budapest több fő közlekedési útvonalának lezárásával. Szombaton a sportesemény miatti forgalomkorlátozások csak a Városligetet – és ezáltal a környékén közlekedő troli- és autóbuszjáratok forgalmát – érintik. Vasárnap azonban rövidebb-hosszabb időszakra lezárják többek között a Lánchidat, a Szabadság hidat, Pesten az Andrássy utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat, az alsó rakpartot, a Dózsa György út és a Váci út egy-egy szakaszát, Budán pedig az Attila utat és az alsó rakpartot. A korlátozások miatt ezen a napon számos közösségi közlekedési járat útvonala módosul. Aki a belvárosba tart, annak érdemes a kötöttpályás közösségi közlekedési járatokat, elsősorban a négy metróvonal egyikét választania. A BKK kéri, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak a járatok közlekedéséről a BKK honlapján, a BKK Info oldalán vagy a BKK Info mobilalkalmazásban.

Közúti forgalomkorlátozások

Április 8-án (szombaton) délután két rövid időszakra, 14:45-től 15:30-ig, majd 16:00-tól 16:40-ig lezárják a Dózsa György út Váci út irányú útpályáját az Ajtósi Dürer sor és az Andrássy út között.

Április 9-én (vasárnap) lezárják a közúti forgalom elől.

Bővebben a bkk.hu oldalán

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .