Egymilliárdot költ az utakra a Zuglói önkormányzat 

A meglévő utak és járdák felújítására írt ki közbeszerzést Zugló önkormányzata – derül ki az uniós értesítőből.

A pályázatot a Penta Általános Építőipari Kft. (a fővárosi önkormányzatok kedvenc cége. 1990-ben alakult és a 2017-es adatok szerint  nettó árbevétele akkor 100 000 000 HUF volt

A főképp önkormányzatoknak dolgozó gödöllői Penta 2014-2015-ben – részben konzorciumban – több mint 50 milliárd forint közbeszerzést nyert el,  a belvárosi Szervita tér egy részének burkolását – írta 2015-ben az atlatszo.hu) és a Vianova 87 Közmű- és Útépítő Zrt. nyerte (a cég részt vett a Margitsziget-i „Margitsziget környezetfejlesztési feladatok megvalósítása I. ütem: Vonalas létesítmények fejlesztése” – ben is) a vizes VB-re készült Aréna projektjében. A 2015-ös árbevétele a cégadatbázis szerint 3 milliárd forinttal működött.

 

Forrás: Google

A XIV. kerületi  Önkormányzat a  kezelésébe tartozó úthálózat és járdahálózat karbantartási és fenntartási munkáira íert ki közbeszerzést. A munka keretösszege 1 milliárd forint.

A z elnyert tenderben a cégeknek a következő felasdatokat kell elvégezni

  • utcabútorok, tartozékok, műtárgyak fenntartása,
    járdák javítása, fenntartása,
  • továbbá a burkolt és a makadám úthálózat fenntartása.

A nyertesekkel április 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő. Más nem adott ajánlatot.

Csatlakozz a csoportunkhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .