Megújuló Bosnyák tér

Új közlekedési rendszer, hatékonyabb forgalomszervezés és több zöldfelület – ilyen lesz a Bosnyák tér a fejlesztő Bayer Property és a kivitelező Bayer Construct munkájának köszönhetően.

„Folyamatban van az útépítési engedélyek beszerzése, az év első felében a kivitelezést szeretnénk elkezdeni”

– ismertette a jelenlegi helyzetet Király Márton.

Nap mint nap érezhető változást jelent majd az átalakulás: rendezett, előremutató megoldásokkal egy új, zöldebb és élhetőbb környezet alakul majd itt ki.

 „Különösen szerencsés, hogy nem csak a telekhatárokon belül fejlesztünk, hanem azon kívül is. Ilyen volumenű infrastruktúra-fejlesztést nem szoktak vállalni egy-egy projekthez a fejlesztők, azonban itt hatalmas szükség van rá. A korszerűsítéssel minden környéken lakó jól jár, nem csak a ZVK új lakói és bérlői”

 – a projektről további részleteket részleteket tudhatunk meg, ha a Magyar Építők oldalára látogatunk.

A klub rádió is beszámol a gigaberuházásról egy másik látószögből:

Ötszörösére növelné a termálvíz-kitermelési igényt a Zuglói Városközpont beruházója.

A Városközpont névre keresztelt zuglói gigaberuházást végző Bayer Construct Zrt. többszörösére növelné az épületek termálvíz-kitermelési igényét, ezért az engedély módosításához környezetvédelmi hatósági eljárást kezdeményeztek – számolt be a 24.hu a hvg.hu alapján. 

A nagyszabású ingatlanfejlesztéssel kapcsolatban a beruházó rendre hangsúlyozza annak zöld voltát, ennek az egyik eleme a környezet- és klímabarátnak számító geotermikus energia felhasználása az épületek fűtésére és melegbízigényének biztosítására.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .