Közlekedés

Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az aj

A Hősök terén szállt volna le öt hónapos kisfiával Majoros Vivien a 75-ös troliról, ám mivel babakocsiját nem tudta egyedül leemelni a járműről, egy nő segített neki – írja a Bors. Első próbálkozásra nem sikerült leszállniuk, mert a sofőr rávágta az ajtót a babakocsiban fekvő Benettre. Ekkor az egész busz kiabálni kezdett és újra kinyílt az ajtó.

Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó

– mesélte a bulvárlapnak a 22 éves édesanya.

A csecsemővel maradt asszony hangosan kopogott, az utasok is hangoskodtak, de a sofőrt ez különösen nem hatotta meg és elindult. Amikor odament hozzá az anya, hogy számon kérje, azt a választ kapta,

Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!

Be is tartotta a szavát, a Benczúr utcánál sikerült elhagynia a trolit Viviennek, aki gyorsan visszarohant a Hősök tere felé. Szerencséje volt, hogy a jólelkű utas megvárta őt a kisfiával.

24.hu összeálítás

Szólj hozzá! Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

1
Szólj hozzá!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jim szerint a világ Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Jim szerint a világ
Vendég
Jim szerint a világ

Minden esetben féltem, amikor segítettem ilyen esetekben attól, hogy bezárja az ajtót a babakocsi után, mert azt hiszi a sofőr, hogy az anya már lent van. Itt még fenn volt. Ráadásul az ajtót is rázárta, aztán nem nyitotta ki. Ezt végkép nem értem.