Egy tisztább környezetért

Hat zsák szemetet gyűjtöttek össze a harmadik Felszedlek Rákosfalva akció résztvevői június 30-án.

A szombati szemétszedési akciót a korábbiakhoz hasonlóan Sokacz Anikó és Hevér László György önkormányzati képviselő szervezte meg. A program fővédnöke ezúttal is Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője volt. Az akció sikeres végrehajtásának feltételeit a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. (ZVK Zrt.) biztosította.

– Szeretnénk az emberek figyelmét ráirányítani az illegális szemetelés problémájára, amelynek az eltávolítása csak Rákosfalván évente mintegy tíz millió forintjába kerül az önkormányzatnak – fejtette ki Hevér László György, hozzátéve, ennyi pénzből nagyon sok mindent meg lehetne valósítani a városrészben, többek között elég lenne egy játszótér komplett felújítására.

A képviselő szerint felhívásukra egyre több magánszemély és szervezet csatlakozik a szemétszedéshez, köztük az Összefogás Zuglóért Egyesület tagjai is. Hervér László György arról is beszélt, hogy az idén a korábbiaknál sokkal kevesebb volt a szemét a közterületeken, ami szerinte a ZVK Zrt. közreműködésével kihelyezett kukának is köszönhető.

Szöveg forrás: zuglo.hu

Képgaléria a patak X. és XVII. kerületen átfolyó részéről

Kőbányai rész

Rákosmente

Köszönjük a fotókat Arold Péternek a fovarosunk.info fotós szerkesztőjének

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .