Villamospótlás a 3-as, a 62-es, a 62A és a 69-es vonalakon december 6-ától 15-éig

Pótlóbusz jár a villamosok helyett december 6-tól (keddtől) 9-ig (péntekig) a 3-as vonal Mexikói út M és az Örs vezér tere M+H közötti szakaszán, valamint a 62-es és a 62A vonalon Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere M+H között, mert karbantartást végeznek a Bosnyák térnél és a Kolozsvár utcai vonalszakaszon. December 10-étől (szombattól) a 3-as villamos ismét a teljes vonalon jár, 15-ig (csütörtökig) azonban a 62-es és a 62A villamost továbbra is autóbuszok pótolják Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között. A karbantartási munkák a 69-es villamos vonalát is érintik, december 6-tól 15-ig a teljes vonalon pótlóbusz viszi az utasokat. Karbantartási munkákat végeznek a Bosnyák térnél és a XV. kerületi Kolozsvár utcai villamosvágány-szakaszon, ezért pótlóbusz jár

  • december 6-ától (keddtől) a 3-as villamos vonalán a Mexikói út M és az Örs vezér tere M+H között december 9-éig (péntekig), 3-as számjelzéssel. A villamos rövidített útvonalon, a Gubacsi út/Határ út és az Örs vezér tere M+H között jár.
  • december 6-ától (keddtől) a 62-es és a 62A villamos vonalán Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere M+H között december 9-ig (péntekig), 62-es számjelzéssel. A 62-es villamos rövidített útvonalon a Blaha Lujza tér M és az Örs vezér tere M+H, a 62A pedig Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és az Örs vezér tere M+H között viszi az utasokat.
  • december 10-étől a 62-es és a 62A villamos vonalán Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között december 15-ig (csütörtökig), 62-es számjelzéssel. A 62-es villamos rövidített és módosított útvonalon a Blaha Lujza tér M és a Mexikói út M, a 62A pedig Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és a Mexikói út M között viszi az utasokat.
  • december 6-ától (keddtől) a 69-es villamos teljes vonalán december 15-ig (csütörtökig), 69-es számjelzéssel; a villamos ebben az időszakban nem közlekedik.

A 3-as villamos pótlásának idején a kényszerű átszállások csökkentése érdekében a 32-es autóbusz ideiglenesen megáll a Bosnyák téren a 3-as és a 62-es pótlóbusszal közösen használt megállóban is.

  • Az Örs vezér tere M+H irányában a 907-es és a 3-as pótlóbusz megállóhelyén,
  • az Árpád híd M irányában pedig a Nagy Lajos király útján a Thököly út kereszteződése előtt.

Közlekedés a 3-as villamos vonalán december 6. és 9. között

A 3-as villamos december 6. (kedd) és 9. (péntek) között rövidített útvonalon, a Gubacsi út/Határ út és az Örs vezér tere M+H között jár. A Mexikói út M és az Örs vezér tere között a 3-as jelzésű pótlóbusz viszi az utasokat. A 3-as villamos vonalát követő pótlóbuszra az alábbi megállókban lehet felszállni.

  • A Mexikói út M felől az Örs vezér tere M+H felé:

o   Mexikói út M: a busz- és trolivégállomáson, a 25-ös és a 225-ös autóbusz leszállóhelye, o   Erzsébet királyné útja, aluljáró: a Columbus utcában az Erzsébet királyné útja kereszteződése előtt, o   Laky Adolf utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Kerékgyártó utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a 907-es autóbusz megállóhelye, o   Szugló utca/Nagy Lajos király útja: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Egressy tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Jeszenák János utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Pongrátz Gergely tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bánki Donát utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Örs vezér tere M+H: a 32-es autóbusz megállóhelye az M2-es metró bejárata előtt.

  • Az Örs vezér tere M+H felől a Mexikói út M felé:

o   Örs vezér tere M+H: a 32-es autóbusz végállomása, o   Örs vezér tere M+H: a Fehér úton, a villamosmegálló mellett, o   Örs vezér tere M+H: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Tihamér utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Pongrátz Gergely tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Jeszenák János utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Egressy tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Szugló utca/Nagy Lajos király útja: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a Nagy Lajos király útján a Thököly út kereszteződése előtt, o   Bosnyák tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Kerékgyártó utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az Erzsébet királyné útján a Róna utca kereszteződése előtt, o   Laky Adolf utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as és a 69-es villamos megállóhelye, o   Erzsébet királyné útja, aluljáró: az Erzsébet királyné útján a Mexikói út kereszteződése előtt, o   Mexikói út M: a busz- és trolivégállomáson, a 25-ös és a 225-ös autóbuszok leszállóhelye.

Közlekedés a 62-es és a 62A villamos vonalán december 6. és 9. között

A 62-es villamos december 6-tól (keddtől) 9-ig (péntekig) rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér M és az Örs vezér tere M+H között közlekedik, míg a 62A villamos Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és az Örs vezér tere M+H között jár. Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere M+H között 62-es jelzéssel pótlóbusz viszi az utasokat. A 62-es villamos vonalát követő pótlóbusz az alábbi megállókat érinti.

  • Rákospalota, MÁV-telep felől az Örs vezér tere M+H felé:

o   Rákospalota, MÁV-telep: a Kolozsvár utca 4B előtt (a Tátika utca és a Csillagfürt utca között), o   Vasutastelep utca: a 973-as, a 996-os és a 996A autóbusz megállóhelye, o   Vág utca: az 5-ös autóbusz megállóhelye, o   Tóth István utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Öv utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Miskolci utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Rákospatak utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Fűrész utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Kerékgyártó utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a 907-es autóbusz megállóhelye, o   Szugló utca/Nagy Lajos király útja: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Egressy tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Jeszenák János utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Pongrátz Gergely tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bánki Donát utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Örs vezér tere M+H: a 32-es autóbusz megállóhelye az M2-es metró bejárata előtt.

  • Az Örs vezér tere M+H felől Rákospalota, MÁV-telep felé:

o   Örs vezér tere M+H: a 32-es autóbusz végállomása, o   Örs vezér tere M+H: a Fehér úton, a villamosmegálló mellett, o   Örs vezér tere M+H: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Tihamér utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Pongrátz Gergely tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Jeszenák János utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Egressy tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Szugló utca/Nagy Lajos király útja: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a Nagy Lajos király útján a Thököly út kereszteződése előtt, o   Bosnyák tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Kerékgyártó utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az Erzsébet királyné útja 43E előtt (a Stubnyai utca magasságában), o   Fűrész utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Rákospatak utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Miskolci utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Öv utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Tóth István utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Vág utca: az 5-ös autóbusz megállóhelye, o   Rákospalota, MÁV-telep: a Kolozsvár utca 4B előtt (a Tátika utca és a Csillagfürt utca között).

Közlekedés a 62-es és a 62A villamos vonalán december 10. és 15. között

A 62-es villamos december 10-től (péntektől) 15-ig (csütörtökig) rövidített és módosított útvonalon, a Blaha Lujza tér M és a Mexikói út M között közlekedik, míg a 62A villamos Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és a Mexikói út M között jár. Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között 62-es jelzéssel pótlóbusz viszi az utasokat. A 62-es villamos vonalát követő pótlóbusz az alábbi megállókat érinti.

  • Rákospalota, MÁV-telep felől a Bosnyák tér felé:

o   Rákospalota, MÁV-telep: a Kolozsvár utca 4B előtt (a Tátika utca és a Csillagfürt utca között), o   Vasutastelep utca: a 973-as, a 996-os és a 996A autóbusz megállóhelye, o   Vág utca: az 5-ös autóbusz megállóhelye, o   Tóth István utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Öv utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Miskolci utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Rákospatak utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Fűrész utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Kerékgyártó utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Bosnyák tér: a 907-es autóbusz megállóhelye.

  • A Bosnyák tér felől Rákospalota, MÁV-telep felé:

o   Bosnyák tér: a Nagy Lajos király útján a Thököly út kereszteződése előtt, o   Bosnyák tér: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Kerékgyártó utca: a 32-es autóbusz megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az Erzsébet királyné útja 43E előtt (a Stubnyai utca magasságában), o   Fűrész utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Rákospatak utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Miskolci utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Öv utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Tóth István utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Vág utca: az 5-ös autóbusz megállóhelye, o   Rákospalota, MÁV-telep: a Kolozsvár utca 4B előtt (a Tátika utca és a Csillagfürt utca között).

Közlekedés a 69-es villamos vonalán december 6. és 15. között

A 69-es villamos december 6. (kedd) és 15. (csütörtök) között nem közlekedik, helyette pótlóbusz jár 69-es jelzéssel a Mexikói út M és Újpalota, Erdőkerülő utca között. A 69-es villamos vonalát követő pótlóbusz az alábbi megállókat érinti.

  • A Mexikói M felől Újpalota, Erdőkerülő utca felé:

o   Mexikói út M: a Mexikói úton a villamosvégállomás mellett, o   Erzsébet királyné útja, aluljáró: a Columbus utcában az Erzsébet királyné útja kereszteződése előtt, o   Laky Adolf utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az Erzsébet királyné útja 43E előtt (a Stubnyai utca magasságában), o   Fűrész utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as, a 62-es és a 62A villamos megállóhelye, o   Rákospatak utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as, a 62-es és a 62A villamos megállóhelye, o   Miskolci utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as, a 62-es és a 62A villamos megállóhelye, o   Öv utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as, a 62-es és a 62A villamos megállóhelye, o   Tóth István utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as, a 62-es és a 62A villamos megállóhelye, o   Vág utca: az 5-ös autóbusz megállóhelye, o   Rákospalota, MÁV telep: a Kolozsvár utcában a Csillagfürt utca és a Tátika utca között, o   Szerencs utca/Bánkút utca: a 69-es villamos megállóhelye, o   Páskomliget utca: a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Sárfű utca: a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Vásárcsarnok: a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Fő tér: a 46-os, a 130-as, a 146-os autóbusz és a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Újpalota, Erdőkerülő utca: a Zsókavár utca 55. előtt.

  • Újpalota, Erdőkerülő utca felől a Mexikói út M felé:

o   Újpalota, Erdőkerülő utca: a Zsókavár utca 55. előtt, a villamosvégállomás mellett, o   Zsókavár utca: a 46-os, a 130-as, a 146-os autóbusz és a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Fő tér: a 46-os, a 130-as, a 146-os autóbusz és a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Vásárcsarnok: a 130-as autóbusz és a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Sárfű utca: a 130-as autóbusz és a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Bánkút utca: a 130-as autóbusz és a 96-os buszcsalád járatainak megállóhelye, o   Szerencs utca/Bánkút utca: a 69-es villamos megállóhelye, o   Vasutastelep utca: a 973-as, a 996-as és a 996A autóbusz megállóhelye, o   Vág utca: az 5-ös autóbusz megállóhelye, o   Tóth István utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Öv utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Miskolci utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Rákospatak utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Fűrész utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 62-es, a 62A és a 69-es villamos megállóhelye, o   Nagy Lajos király útja/Czobor utca: az Erzsébet királyné útján a Róna utca kereszteződése előtt, o   Laky Adolf utca: az 5-ös autóbusz, valamint a 3-as és a 69-es villamos megállóhelye, o   Erzsébet királyné útja, aluljáró: az Erzsébet királyné útján a Mexikói út kereszteződése előtt, o   Mexikói út M: a Mexikói úton a villamosvégállomás mellett.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .