Rendőr kézen zuglói autófeltörő

A Közrendvédelmi Főosztály járőrei elfogták azt a férfit, aki Budapesten a XIV. kerületben pár nap alatt két gépkocsit feltört és megkísérelt egy harmadikat is.

A 33 éves pilisvörösvári R. Árpád 2018. május 16-án Budapesten, egy XIV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában betörte egy ott álló autó ablakát, amiből ellopott egy hátizsákot. A férfi pár nap elteltével, 2018. május 20-án feltört egy Cházár András utcában parkoló autót, amelyből különböző értékeket tulajdonított el.

Autófeltörés Zugló. Fotó: police.hu

 

A férfi 2018. május 20-án Zuglóban egy harmadik autót is fel akart törni, de ezt egy szemtanú észrevette és értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőröket meglátva megpróbált elmenekülni, azonban a rendőrök elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Táskájában megtalálták a gépkocsik feltöréséhez használt szerszámokat, valamint a korábban ellopott tárgyakat is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói R. Árpádot lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztés tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. ​

Hirdetés

 

 

Megosztod?