Liget Projekt

Utak építésével szépül meg a Városliget

A beruházás keretében a Colas Alterra új aszfaltburkolatokkal hoz helyre több mint 11 ezer négyzetméternyi területet, és a közvilágítást is kiépítik a parkban.
A Colas Alterra Építőipari Zrt. több mint 2,5 milliárd forint értékben kezd út- és közműfejlesztési munkálatokba a Városliget területén – derül ki az uniós közbeszerzési adatokból.

A Liget Budapest keretében megvalósuló beruházás tartalmazza többek közt az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Mihály út közötti területen a meglévő utak és sétányok burkolatának elbontását. A kivitelezés részét képezi a létesítendő utak és sétányok nyomvonalán az új útburkolatok létrehozása is.

 

Liget Projekt
A Liget Budapest keretében megvalósuló beruházás tartalmazza többek közt az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Mihály út közötti területen a meglévő utak és sétányok burkolatának elbontását. Forrás: magyarepitok.hu

 

A park területén összesen több mint 11 ezer négyzetméternyi aszfaltburkolatot építenek meg, ezen kívül kiépítik a csatorna- és elektromos hálózatot.

A közvilágítást is kiépítik a területen
A projekt keretében kiépítik az utak és sétányok menti közvilágítást, ennek részeként 290 darab pedig lámpafejes oszlopot helyeznek el. A beruházás részeként további tájépítészeti feladatokat és zöldfelület rendezési munkákat is elvégeznek majd.


Hirdetés

Ne kelljen könyörögnöd! Honlapod, tárhellyel, domain regisztrációval SEO-val, egyéni hirdetéssel két héten belül elkészül. Az árát ne kérdezd, mert el sem hinnéd.
Szólj hozzá! Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés