Oktatás, Önkormányzati hírek

Retró ünnep az oviban

Forrás

– Szeretnénk ezen a napon a ’70-es és ’80-as évek hangulatát visszaidézni – mondta Bagi Márta Anna, az óvoda vezetője. Ennek szellemében a korszak tárgyaiból, sajtótermékeiből készített kiállítás fogadta az épületbe lépő vendégeket, akiket a kisdobos nyakkendőt viselő óvónők vártak, és akiket retró ételekkel, zsíros kenyerekkel és kakaóöntetes piskótával kínáltak. Az ünnepi műsort is a korszakhoz igazították: a gyerekek a mondókákat a 70-es és 80-as évek stílusában, valamint a mai kor igényeihez igazítva is előadták.

– Az ilyen és ehhez hasonló jubileumi ünnepségek kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy jobban megismerhessük intézményeinket – hangsúlyozta Szabó Rebeka alpolgármester, aki Hajdu Flórián alpolgármester és Tóth Csaba országgyűlési képviselő társaságában tekintette meg az ünnepséget, amelyen az óvoda 45 esztendejének legfontosabb szereplői is részt vettek. Így a nézőtéren ott ült az óvoda korábbi vezetői közül Nell Tiborné, Kőhegyi Jánosné, Antal Tamásné, valamint Gellén Orsolya is.

Szólj hozzá! Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés