Egyéb

Pillangó park. Korrupció, vagy sem?

“Korrupcióval gyanúsítják helyi lakosok Karácsony Gergelyt. A Pillangó park felújítása ugyanis szerintük nem szabályszerű és felesleges pénzkidobás. Emellett hazugsággal is vádolják Karácsonyékat. Az egyik helyi lap írt arról, hogy a polgármesteri hivatal megegyezett a lakosokkal, ők azonban elmondták: nem történt ilyen.”

közli a TV2 egy adásában.

A Pillangó park területére a Hős utcai bontás és egyéb a droggal kapcsolatos problémák keretében, egyre több fiatal látogat el és ragad a park területén, kevésbé zavartatva mint az anyaterületen, a folyamatosan ellenőrző rendőri egységek miatt.

A kábszer probléma néhány médiamunkás tollában már átkúszott a zuglói területre is, annak közelsége miatt. Igazuk lehet. A Zuglói Önkormányzat, most egy átfogó projekt keretében szeretné a Pillangó parkot  rendbe tenni és kulturált körülményeket teremteni az ott pihenni vágyóknak. A park azért van.

Egy ellenőrzött és a szervek által folyamatosan szemmel tartott környék a biztonságosabb, vagy a mostani helyzet?

Képgaléria a parkról

 

A látvány terv

 

Arold Péter

Szólj hozzá! Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

2
Szólj hozzá!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
fovarosunkinfovárnai lászló Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
várnai lászló
Vendég
várnai lászló

Tisztelt cikkíró! Nem a jelenlegi helyzet és a “nagyfelújítás” között kell választani, nem a “kábszeres parkot” akarják megőrizni az ott lakók, ez egy hamis, félrevezető beállítás. A lakók akarnak fejlesztést, pl. a közvilágítás bővítését nagyon is. A tiltakozások azért vannak, mert az ott lakók épp azt mondják, a közbiztonsági problémákat nem oldja meg a 2014-ben aszfaltozott, jó minőségű 700 folyóméternyi járda feltörése, a meglévő erős gyep kiszántása, új fű vetése, mely évekig gyenge lesz. A projekt láthatóan legfontosabb eleme 5334 nm térkő lerakása, elsózása, ami szintén nem segíti a közbiztonságot. A lakók viszont sokszor, a közösségi tervezéseken is számtalanszor kérték… Read more »