Hadházy Ákos reakciója Tóth Csaba visszalépésére

A SzabadEurópa.hu  megszólaltatta a XIV. kerület szocialista polgármesterét, Horváth Csabát, aki elzárkózott attól, hogy a Tóth ellen irányuló, vádként megfogalmazott XXII. kerületi telekvásárlás részleteit érdemben vizsgálja. A lapnak azt nyilatkozta:

Majd ha tisztázni lehet ezt a kérdést, akkor megfontolom, milyen lépéseket teszek. Amíg ebben az ügyben semmilyen tisztázás, csak politikai sárdobálás történik, nekem mint polgármesternek nincs lehetőségem arra, hogy nyomozati tevékenységet folytassak és az érintettek szerepét feltárjam.

Hadházy a Facebookon reagált a lépésre

A mai napon Tóth Csaba visszalépett a jelöltségtől. A zuglói előválasztásnak azonban már az elmúlt napokban volt egy nagyon fontos eredménye.

Amikor elindultam itt, azt szerettem volna megüzenni, hogy az ellenzék nem csak beszél arról, hogy kormányváltás esetén következménye lesz a lopásoknak. Azzal, hogy a pártok többsége – ha nem is azonnal, de – megvonta a támogatást Tóth Csabától, ezt az üzenetet megküldték. Ez egy lényeges és szimbolikus jelzés. A zuglóiaknak azonban most lehetőségük van egy még erősebb üzenet elküldésére.

Megüzenhetik, hogy gyökeres változást akarnak: végre legyen jogi következménye az eddigi nyíltszíni lopásnak, de az új kormány ugyanolyan szigorral lépjen fel akkor is ha azon az oldalon esne valaki kísértésbe. FONTOS! Az előválasztásból még vissza van egy nap.

Tóth Csaba ugyan visszalépett, de arra kérek minden zuglóit, mégis mindenki menjen el szavazni, aki még nem tette volna meg. A szavazatokat mindenképpen össze fogják számolni és minden szavazat erősíti, nyomatékosítja a ZUGLÓI ÜZENETET: ELÉG VOLT! Elég volt a következmények nélküli országból, elég volt hazánk szervezett és módszeres, legfelső szintről szervezett kirablásából!

A mai napon Tóth Csaba visszalépett a jelöléstől. A Zuglói előválasztásnak azonban Már AZ Elmúlt napokban volt egy … Közzétette: 2021. szeptember 27., hétfő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .