Karbantartás miatt nyomáscsökkenés várható az ivóvízellátásban a jövő héten

A Fővárosi Vízművek szakemberei tervezett karbantartást végeznek a Zugló ivóvízellátásban fontos szerepet betöltő észak-pesti főnyomóvezetéken, ezért a jövő héten kedden és szerdán átmeneti víznyomáscsökkenésre, vízzavarodásra, a magasabb épületek felső emeletein esetleges vízhiányra kell számítani.

A közszolgáltató tájékoztatása szerint a főnyomóvezeték tisztítását végzik április 26-a 7 óra és 27-e 15 óra között. Hangsúlyozták, hogy a munkálatok után a víz visszanyitását követően esetlegesen érzékelhető zavarosodás természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.

A Fővárosi Vízművek mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan munkák, amelyek elvégzése a vízszolgáltatás folyamatosságának és biztonságának fokozását szolgálják, így például a tavasszal rendszeresen elvégzett hálózatöblítési program.

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .