Magához csalta, majd a kocsijába tette

Most akkor eltulajdonította, vagy megmentette?

Hiába volt Tiszaörsön csak átutazóban a feltételezett elkövető, a rendőrök így is megtalálták. A házi kedvenc visszakerült a gazdájához.

Egy kisméretű fajtatiszta kutyát csalogatott magához és tette be az autóba ismeretlen személy egy tiszaörsi kisbolt előtt 2022. január 7-én reggel.

A tulajdonos szerint a kutyus az iskolába igyekvő gyermeke után szökött ki a kapun, de a buszra már nem tudta követni. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, valamint elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket is, melynek eredményeképpen először a járművet, majd a feltételezett elkövetőt is azonosították.

A rendőrök a 27 éves férfi tiszabői lakcímén végrehajtott kutatás során a kazánházban találták meg a négylábút, és visszaadták a tulajdonosának.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást – írja a police.hu

Mi meg kérdezzük, hogy ez hírérték-e, vagy csak úgy. Azt már nem kommentálnám, hogy ezek után, ha valaki talál egy elkóborolt, vagy esetleg kidobott kutyát és magához veszi mert állatbarát, abban az esetben tette minek fog számítani.

A hír szerint, a kutya megszökött, az „elrablója” nem a településen élt, így esélye sem volt arra, hogy ott a helyszínen nyomozást indítson a kutya gazdája után, így arra a következtetésre jutott, hogy nem hagyja kint fagyoskodni, hazavitte és meleg helyre tette.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .