Hadházy Ákos – sokan mocskolnak azzal, hogy én Zuglót majd hanyagolni fogom

Sokan mocskolnak azzal, hogy én Zuglót majd hanyagolni fogom, nekik azt üzenem, hogy ezt csak remélik. Az elcsalt választást legitimáló parlamenti alakuló ülés helyet második bejelentkezésemmel rögtön a most zajló legnagyobb zuglói disznóságra hívom fel a figyelmet.

A Bosnyák téren ugyanis Tiborcz üzlettársa éppen most kapta meg teljesen törvénytelenül az építési engedélyt a gigaberuházására. Óriási emeletes házakba rengeteg lakást és irodát épít, ami tovább csökkenti Zugló zöld felületeit és az elvetett metró hosszabbítás híján tovább súlyosbítja a közlekedési káoszt.

Az országot foglyul ejtő propagandakormány természetesen “nemzetgazdaságilag kiemelten fontossá” minősítette a vő úr haverjának MAGÁNPROJEKTJÉT, hogy ne kelljen a szabályokkal foglalkozni. De így is sikerült törvénytelenül építési engedélyt adni, mivel a telek megosztása még per alatt áll. Az önkormányzat keze meg van kötve, de azért vannak még jogi lehetőségei és remélem ki is fogják használni azokat .

Zugló az előválasztáson és a választáson is nagyon határozottan megüzente: gyökeres változást akar. Nem Zuglón múlott, hogy ez nem jött el most. De ígérem a zuglóiaknak: a következő időszakban akkor is értük is, az ő akaratuk megvalósulásán fogok dolgozni, ha éppen nem a kerületben találkoznak velem.

Azt pedig megígérem, hogy elődömmel ellentétben nem leszek szereptévesztésben: az önkormányzati ügyekbe nem fogok beleszólni, nem én fogom pl megmondani, ki kaphat bérlakást vagy ki vehet ki egy üzletet. De nagyon is figyelni fogom a folyamatokat.

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .