A Bosnyák tér nemzetgazdaságilag kiemelt ügy lett

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, sőt közérdekű beruházássá nyilvánított a kormány a budapesti XIV. kerületi Bosnyák tér környékének teljes átalakítását.

– derül ki a Magyar Közlöny csütörtök éjjel megjelent legfrissebb számából.

A Bosnyák tér mögötti területet birtokló NER-közeli cég, a Zugló-Városközpont Ingatlanfejlesztő Kft. januárban folyamodott építési engedélyért a fővárosi kormányhivatalhoz. A projektcég a NER-közeli vállalkozóhoz, Balázs Attilához tartozik, aki közeli kapcsolatot ápol a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal.

A beruházáshoz nem kell beszerezni építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt, nincs helye településképi bejelentési eljárásnak, nem kell lefolytatni sem településképi véleményezési eljárást nem kell lefolytatni, sem szakmai konzultációt és nincs helye közterület alakítási terv készítésének és alkalmazásának sem

– olvasható a rendeletben.

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    by Budapest on 2024.04.23. at 11:46

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem mellesleg rengeteg zöldfelület – a tervek szerint ilyen lesz Zugló A Még sem az lesz, mint amit ígértek bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Illetékes elvtárs 2.
    by Budapest on 2024.04.19. at 20:02

    Szárnyas Hangya Mint arról mi is beszámoltunk Koltai Róbert úgy vélte, hogy az ócsai polgármester miatt nem léphetett fel Ócsán. Ócsa polgármestere Facebook bejegyzésében reagált a gyanúsításra és kijelentette, hogy A Illetékes elvtárs 2. bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán
    by Budapest on 2024.04.19. at 07:20

    Szárnyas Hangya Koltai Róbert Jászai Mari-díjas érdemes művész rendező, filmrendező Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja nem kívánatos személy lett Ócsán. Ócsán lett volna fellépése, de a helyi kiskirály a település polgármestere A Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .