Hazai siker az emléktornán

Huszonkettedik alkalommal emlékezett meg a BVSC-Zugló közössége az 1995-ben autóbalesetben elhunyt asztaliteniszező tehetségéről, Molnár Jánosról. A fiatal sportolóról elnevezett emlékverseny serdülőtornáját a BVSC-s Both Olivér nyerte.

 A fiatal játékosról való gyertyás megemlékezést hagyományosan a Molnár János Emlékverseny nemzetközi utánpótlásverseny szombati versenynapjának végén rendezték, mely eseményen részt vett Karácsony Gergely zuglói polgármester is. A kerület vezetője pedig nemcsak azt láthatta, hogy a zuglói klubban tisztelik a hagyományokat, hanem azt is, hogy a szakosztályokban magas szintű szakmai munka folyik. A Molnár János Emlékversenyre idén ugyanis több mint kétszázan neveztek, a versenyzők fele pedig külföldről érkezett. A legnépesebb és legerősebb versenyszámnak a szombati serdülőtorna számított, amelyet a BVSC-Zugló végig kimagaslóan játszó asztaliteniszezője, Both Olivér nyert meg.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .