Nem zörög a haraszt, de Hadházy igen

Valakit támogatni, az egy nemes dolog. Hogy miben támogatjuk az már szájíz kérdése. Hadházy Ákos rendületlenül keresi – és találja is – az összefüggéseket dolgok és megtörténések között. Most is talált egyet, ami rávilágít arra, miért is támogat valaki valakit valamiben.

Komlódi Gábor “közéleti személyiség” havonta 580ezer forintot kap jogi tanácsadásért a zuglói parkoló autókat ellenőrző önkormányzati cégtől.Egy kampányban fontos a támogatók személye, de ha támogató anyagilag lekötelezettje a jelöltnek, az kérdéseket vet fel, illetve sok mindent elmond.

Az Komlódi doktort én azért sem tettem volna fel támogató hirdetésre, mert a Zuschlag-ügy résztvevőjeként eredményes házkutatást is vezettek ellene és anno le is kellett mondania a frakcióvezetői posztjáról. https://m.hvg.hu/…/20071126_zuglo_szocialistak_lemondasok

A Zugló Közbiztonsági Nkft-vel kötött szerződésből amúgy kiderül, hogy a szerződést saját maga írta -azon az ő irodájának fejléce van. Komlódi ügyvéd úr egyébként az utóbbi időben rendszeresen szerepel az ATV műsorában megmondó emberként.

Csak remélni lehet, hogy ez nem függ azzal össze, hogy Zugló önkormányzata újabban évi 7 milliót fizet a tévének “a zuglói ügyek bemutatásáért”. (Azt meg plàne csak remélni lehet, hogy az ATV-ben nem azért jár be már olyan sok kormánypárti politikus, mert a kormány is fizet a “kormány ügyeinek bemutatásáért”

Én ezek után különösen büszke vagyok -többek között- Róna Péter, Kis János, Majtényi László, Bod Péter Ákos, Ángyán József, Jeszenszky Géza támogatására. Az előválasztás most megakadt kicsit, de arra kérek mindenkit, az átmeneti kudarc ellenére hétfőn reggeltől jöjjenek minél többen szavazni! (Azt pedig a pártoknak javaslom, hogy hosszabbítsák meg a szavazást két nappal).

További érdekes részletekre és dokumentumokra találhatsz, ha ellátogatsz Hadházy Úr Facebook oldalára.

 

Vagy megnézed most

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .