Csaknem 1500 programelemből áll össze a teljes rendezvény

A szervezők összesítése szerint a kapcsolódó rendezvényekkel együtt csaknem 1500 programelemből áll össze az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás – mondta az esemény pénteki sajtóbejárásán Kovács Zoltán.

    A rendezvény megvalósításáért felelős kormánybiztos szerint alighanem ez a legnagyobb, legkomplexebb tematikus programsorozat, amelyet Magyarország valaha rendezett. A kiállítás számai – mint fogalmazott – a rekordok könyvébe kívánkoznak, hiszen a Hungexpo teljes, 75 ezer négyzetméteres területét 20 napon át még soha nem töltötte ki egy rendezvény sem.


    Kovács Zoltán különösen jelentős eredménynek nevezte a nagyszabású külföldi részvételt. A nemzetközi csarnokban 50 ország állít ki, és kétszer ennyi képviselteti magát konferenciaelőadókkal vagy más résztvevőkkel. A világkiállítás bebizonyítja, hogy a vadászatra másképp is lehet tekinteni, mint eddig, és segít megismerni, hogy a világ más részein élők hogyan gondolnak a környezetükre – tette hozzá.

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .