Zebrán gázolt a képviselő

Mentőknek kellett kórházba szállítaniuk azt a tizenhat éves lányt, akit még szeptember 12-én a zebrán ütött el Várnai László, a CivilZugló önkormányzati képviselője, tudta meg a Blikk.

A baleset, mint írják, az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt – írja a 24.hu

A képviselő a Telex kérdésére elismerte, hogy érintett a balesetben. Azt mondta, hogy a zöldön hajtott át és balra kanyarodott, amikor a gyalogos, szintén a zöld lámpánál, átszaladt előtte. A kiérkező rendőrök szondát fújattak vele, ami egyértelműen megállapította, hogy nem fogyasztott alkoholt.

Várnai pontosan két évvel ez előtt nyilatkozta a Hír TV-nek, hogy Karácsony tudott a zuglói korrupciós esetekről, és arról is, hogy megfenyegették.

Erről írt a Facebookon egy volt LMP-s zuglói önkormányzati képviselő. Várnai László szerint Karácsony az elmúlt években annyira tartott a szocialista Tóth Csabától, hogy ezért átengedett minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlan eladást, közbeszerzést, parkolást.

A helyi ügyeket jól ismerő politikus szerint „az elásnak Zuglóban kifejezés” nem metafóra Zuglóban, hiszen ott van Sápi Attila eltűnt MSZP-s képviselő, akiről azt írja Várnai:

„A képviselő Tóth bizalmi embereként tudott eleget ahhoz, hogy érdemes legyen inkább elásni, mintsem, hogy beszéljen.”

Végezetül elmondta, hogy a zuglói MSZP maffiaszerűen működik.

Az önkormányzati képviselő Karácsonyék baloldali ellenzékeként, a Civil Zugló Egyesület színeiben politizál, és hívja fel évek óta a figyelmet a zűrös zuglói ügyekre, többek közt a parkolásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .